Mobil: +421 902 356 022 Facebook Twitter YouTube Google+
  • Slovencina
  • Magyar

Üzlet -fegyverbolt párkány, fegyver,lőszer,vadászat,távcső,tüzijáték

 Fegyver-, lőszer- és vadászszaküzlet Párkányban.

 
 
A Parabellum vadászbolt és fegyverszaküzlet a Fő utca 34-es  szám alatt található. Bejárat Hátulról a VADAS fürdő parkolójáról.
 
Szaküzletünk kínálatából: sport és vadász célú golyós és sörétes fegyverek, kis- és nagy kaliberű maroklőfegyverek, légpuskák és légpisztolyok valamint CO2-os fegyverek, gázpisztolyok (öntöltő és forgótáras kivitelben is), puska, pisztoly, sörétes valamint gáz- riasztólőszerek, flóbert- és légfegyverlőszerek széles skálája, távcsövek, kések, lámpák, fegyvertáskák és tokok, önvédelmi eszközök és felszerelések teljes palettája, kiegészítők és ajándékok.
 
Sajátossága üzletünknek a fegyverek tárolásra átvétele, . A nálunk megvásárolt fegyvereket  lőterünkön  ki is lehet próbálni.
 
Üzletünkben készpénzes és kártyás vásárlási lehetőségek is megoldottak.
 
Szeretettel várunk minden kedves vásárlót!
 
FIGYELEM!
Kedves külföldi vásárlók/érdeklődők.
 
Fegyvert, lőszert puskaport és csappantyút csak személyes átvétellel lehetséges vásárolni illetve csakis SZLOVÁK fegyvertartási engedélyre adunk ki, illetve kiviteli engedélyre (16-os nyomtatványra) ez utóbbi menetében segítünk, a hivatalos fordítást pedig mi intézzük. EU-s fegyverútlevélre NEM adhatunk ki lőszer. 
 
 

Szerelt gumilövedékes fegyvereket és lőszereket nem forgalmazunk! 

2022. Február 1.-től a Gázpisztolyok és Flóbert fegyverek vásárlásához külön rendőrségi engedély szükséges. (a beléjük való lőszerhez nem)